Party Boat

Party Boat

 

 

 

Party u Paškoj uvali sa plivanjem na brojnim pješčanim i šljunčanim plažama. Uz glazbu, piće, kupanje i avanturu u špilji,

ljeto na Zrću upotpunite zabavom na brodu.

 

 

 

 

 

 

Program aktivnosti:

 

Party program kreće od plaže Zrće prema prvom odredištu, špilje Gače, gdje se radi prva stanka u trajanju od pola sata. Tijekom odmora, gosti mogu skakati s broda i sa stijena gdje je brod privezan te proći kroz stotinjak metara dugu špilju. Odlazak do špilje predviđen je samo za dobre plivače avanturističkog duha te na vlastitu odgovornost.

Program se nastavlja prema drugom stajalištu, plaži Beriknica, na kojoj se gosti mogu kupati i ponovo skakati s broda. Budući da je brod usidren u neposrednoj blizini plaže, gosti mogu otplivati do plaže i kratko se osunčati. Nakon polusatne pauze, kreće se prema plaži Zrće gdje vožnja brodom završava u 16h.

U cijenu izleta uključen je ručak – plava riba skuša i meso – piletina na roštilju, uz koju se poslužuje i kruh te plavi luk. Tijekom cijelog trajanja izleta gostima je dostupna neograničena količina sljedećeg pića: juice, crno i bijelo vino, negazirana i gazirana voda, sokovi te vodka-juice.

 

 

Vrijeme trajanja: od 12:00 do 16:00 sati.

 

Cijena: 330,00 HRK/ po osobi