Silba i Olib

Cjelodnevni izlet, razgledavanje, kupanje i zabava na Olibu i Silbi, otocima Zadarskog arhipelaga, zanimljivim po  ljepoti krajolika i i očuvanom otočnom načinu života, daleko od vreve automobila.

 

Opis izleta:

 

Brod polazi iz luke Novalja, ispred benzinske crpke u 10:30 sati te plovi prema otoku Olibu. Vožnja traje oko sat i trideset minuta. Slijedi slobodno vrijeme za kupanje i razgledavanje te se u 13:00 sati polazi prema otoku Silbi.

Nakon isplovljavanja bit će poslužen ručak na brodu, a po dolasku na Silbu slijedi slobodno vrijeme za kupanje na jednoj od prekrasnih pješčanih plaža ili za razgled mjesta Silba koje je udaljeno 10 minuta šetnje od pristaništa. Otok Silba poznat je i kao sunčani otok hlađen ugodnim zapadnim povjetarcom maestralom u popodnevnim satima. Polazak prema Novalji predviđen je u 17h.

U cijenu izleta uključeni su: aperitiv, ručak (mesni, riblji ili vegetarijanski meni) i jedno piće (voda, vino, pivo i razni sokovi), a kava se poslužuje se prilikom povratka. Dodatna ponuda pića naplaćuje se na brodu.

Očekivano vrijeme trajanja: od 10:30 do 19:00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cijene:

Odrasli: 270,00 HRK / osobi

Djeca od 7 do 12 godina: 50% popusta

Djeca do 7 godina: gratis

Cijena izleta sa polaskom iz Paga: 320,00 HRK / osobi