Ptičja Utočišta Otoka Paga

 

Obilazak močvarnih lokaliteta otoka Paga – blato na lokaciji Kolan, Povljana, Novalja; posjet PP Vransko jezero, priordnom staništu ptica vodarica i NP Paklenica; stručna predavanja o životu ptica selica.

 

Dragulj prirode koji odišu životom usred paških kamenjara, jezera koja se zlate pri zalasku sunca, zaštićeni rezervati i utočišta raznovrsnih ptica, sve su to ljepote objedinjene na otoku Pagu. Promatrajte ovdje carstvo ptica koje su svoj dom pronašle na močvarnim lokalitetima otoka Paga – Kolan i Povljana ovim mirnim stanovnicima pružaju svoju zemlju i nebo. O zanimljivom životu ptica selica saznajte iz predavanja stručnjaka, a ptice vodarice posjetite u Parku prirode Vransko jezero i u Nacionalnom parku Paklenica. Očarani životom na Pagu, idite korak dalje kako biste ovaj otok doživjeli u svim njegovim ljepotama. Nakon upoznavanja bogate tradicije Paga prošećite rezervatom lunjskih maslina te uživajte u autohtonim specijalitetima – paški je sir uz masline i čašu finog vina najbolji način za početak divne večeri uz more.

 

 

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od tri do sedam dana. Okvirni program aktivnosti za sedmodnevni aranžman obuhvaća: 1.-2. dan Pag; 3. dan Vransko jezero – Zadar; 4. dan Zaglav; 5. dan NP Paklenica; 6. dan Velo i Malo Blato; 7. dan Pag. Aranžman se može realizirati u periodu od 15.01. – 15.06. i do 15.09. do 15.12. za grupe od 8 do 50 osoba. Smještaj je moguć u domaćinstvima s apartmanima i pansionima s tri ili četiri zvjezdice te u hotelima s tri ili četiri zvjezdice na otoku Pagu, dok je prijevoz moguć vlastitim prijevoznim sredstvom ili , u našoj organizaciji, autobusom, odnosno shuttlovima. Stručno vođenje je moguće na hrvatskom, engleskom, njemačkom i talijanskom jeziku. Svi navadeni podaci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molim da nam se obratite za izradu konačne ponude.