U Mirisu Bilja Kvarnera

 

Obilazak Paga, Raba i Lošinja te upoznavanje s brojnim vrstama ljekovitog bilja; planinarenje NP Sjeverni Velebit i NP Paklenica i upoznavanje s endemskim biljem; prezentacija ljekovitih, u svijetu rijetkih biljnih vrsta.

 

Čudesan je svijet bilja, tiho i nenametljivo opstoji, a u sebi krije mnoge moći. Biljni pokrov otoka Paga, Raba, Lošinja, NP Paklenice i NP Sjeverni Velebit je bogat prirodnim ljekovitim biljem i obiluje hrvatskim endemskim biljkama. Jedinstven i neobičan dodir mora i planine pruža veličanstven pogled na Jadransko more i otoke te otkriva čaroban spoj boja, mirisa i okusa. Dok šećete ovim zaštićenim oazama prirode, upoznajte razne vrste biljaka i saznajte o njihovim blagotvornim učincima na zdravlje čovjeka. Uživajte u bogatoj vegetaciji i mirisima koje širi, kao i u panoramama koje ova područja nesebično pružaju. Odmorite se od svakodnevnice uživajući na čistom zraku, duboko dišite dok koračate stazama zdravlja stalno nailazeći na neko novo iznenađenje i sprijateljite se s prirodom i njezinim najljepšim pojavnim oblicima.

 

 

Aranžman je moguće realizirati u trajanu od tri do sedam dana. Okvirni program aktivnosti za sedmodnevni aranžman obuhvaća: 1.-2. dan Pag; 3. dan Rab; 4. dan NP Pakelnica; 5. dan NP Sjeverni Velebit; 6. dan Lošinj, 7. dan Pag. Aranžman se može realizirati u periodu od 15.03. – 15.06 i od 15.09. – 15.11. za grupe od 8 do 50 osoba. Smještaj je moguć u domaćinstvima s apartmanima i pansionima s tri ili četiri zvjezdice te u hotelima s tri ili četiri zvjezdice na otoku Pagu, dok je prijevoz moguć vlastitim prijevoznim sredstvom ili, u našoj organizaciji, autobusom, odnosno shuttlom i brodom. Stručno vođenje je moguće na hrvatskom, engleskom, njemačkom i talijanskom jeziku. Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.