Vinskom Cestom Boškinac

 

Branje grožđa i njegova prerada u vino, kao i vina u vinske destilate uz dodatke ljekovitih trava; stručna predavanja o paškim vinogradima, povijest vinogradarstva i autohtonim sortama otoka Paga; vinska kušanja.

 

Uz život obale i otoka Jadranskog mora nerazdvojivo je povezana tradicija vina u čijem zamamnom okusu, mirisu i boji već stoljećima uživaju stanovnici ovoga kraja. U okrilju prekrasnog otoka Paga, njegovana vinogradska tradicija i blaga mediteranska klima doprinjeli su razvoju autohtonih sorti vrhunskih vina punog okusa te vinskih destilata s dodacima ljekovitih trava. Posjetom vinske ceste Boškinac doznat ćete sve što Vas zanima o proizvodnji dragocjenog nektra i biti aktivni sudionici prirodnog procesa. Berite grožđe u paškim vinogradima te iz prve ruke doznajte kako se pretvara u najfinije vino. Na stručnim predavanjima saznajte više o autohtonim sortama otoka Paga, naučite prepozanti njegove osobine i kakvoću vina te na kraju kušajte čarobni napitak koji svršeno ide uz tradicionalne okuse ovog otoka – masline i paški sir.

 

 

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od tri do sedam dana. Okvirni program aktivnoti za sedmodnevni aranžman obuhvaća: 1.-7. dan aktivnosti na području Paga. Aranžman se može ralizirati u periodu od 01.09. do 15.10. za grupe od 8 do 40 osoba. Smještaj je moguć u domaćinstvima s apartmanima i pansionima s tri ili četiri zvjezdice te u hotelma s tril ili četiri zvjezdice na otoku Pagu, dok je prijevoz moguć vlastitim prijevoznim sredstvom ili, u našoj organizaciji, autobusom, odnosno shuttlovima. Stručno vođenje je moguće na hrvatskom, engleskom, njemačkom i talijanskom jeziku. Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući pa Vas molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.