Fresh Island Festival 2016

1ST LINEUP 2016

 

 

FRESH ISLAND FESTIVAL
12. – 14.07.2016.
PLAŽA ZRĆE – NOVALJA

 

Fresh Island Festival dovodi u Novalju najbolju hip-hop, rap i R&B glazbu na planetu. Hrvatska rajska plaža je savršeno mjesto, u vrijeme kad ljetna sezona odmara od housea i techna, za održavanje najboljeg europskog urban festivala na plaži.

Pokrenut 2012. godine, Fresh Island Festival odmah se etablirao kao jedan od najboljih europskih oaza za one koji žele uživati u spoju ljetnih aktivnosti i ekskluzivnih hip-hop i urban koncerata. Festival je dosad doveo svjetski poznate senzacije kao što su Snoop Dogg, Rick Ross, Nas, Method Man & Redman, Eve, Iggy Azalea, Joey Bada$$, Danny Brown, Skepta i druge kako bi nastupali za hip-hop fanove iz cijeloga svijeta.

Fresh Island se odvija na prekrasnoj plaži Zrće na otoku Pagu, jednoj od top svjetskih destinacija za mlade koja se može pohvaliti kristalno čistim morem, noćnim životom na otvorenom, after beach i pool partijima. Opustite se na party brodovima i plesom uz bazen tijekom tri dana, družeći se na svjetski poznatim klupskim prostorima otoka Paga. Fresh Island će biti festivalsko iskustvo koje će ostati s vama još dugo nakon što sunce zađe i zabava završi.