Zrće

U sjeverozapadnom dijelu Paškog zaljeva, 2 kilometra od Novalje smjestila se plaža Zrće. Svom je dužinom od 1500 i prosječnom širinom od 100 m pokrivena šljunkom. Zahvaljujući toj specifičnosti, izrazito bistrom moru, borovoj šumici, kamenitom krajobrazu otoka Paga i pogledu koji se pruža na plavetnilo Velebita sigurno zauzima jedno od vodećih mjesta među plažama Jadrana.

 

Na žalu i moru plaže Zrće gosti mogu koristiti bogat i raznolik sadržaj rekreativnog i sportskog programa kao što su jet-ski, banana, tube, bunge jumping… Želite li uživati u skijanju na vodi posjetite jedan od najnovijih i najmodernijih liftova za skijanje na moru u Europi. Dužina sajle od 600 metara i prosječne visine 10 metara dati će vam poseban osjećaj u skijanju na moru i wakeboardingu.

 

 

Mlađi posjetitelji zabavljaju se tokom cijelog dana do kasno u noć u popularnim i vrlo atraktivnim disco klubovima Kalypso, Aquarius, Papaya, Noa i Pepermint. Ti klubovi, a osobito Papaya nude izrazito bogate sadržaje i programe zabave na zadovoljstvo njihovih posjetitelja pozivajući u goste vrlo popularna imena izvođača raznovrsne glazbe kao što su Armin Van Buuren, Tiesto, Avicii, Sven Vath, Hardwell, Paul Van Dyk, Swedish House Mafia

 

Od samog početka svog turističkog razvoja Novalja vodi brigu o razonodi za mlade. Interes mladih za ovu destinaciju znatno se povećava krajem 80-ih kada se disko klubovi iz Novalje sele na plažu Zrće. Posljednjih desetak godina Zrće je zauzelo jedno od vodećih mjesta ljetne zabave u Hrvatskoj i postalo jedno od cijenjenih centara ljetne zabave za mlade u Europi.