Blog Detail

Home > Specials > Planirane ture za svibanj 2021.
Kayak, Bike, Hike & Walk – Hike – Life on Mars

Planirane ture za svibanj 2021.

Kao i svake godine želimo vam pružiti nezaboravne doživljaje na prekrasnom otoku Pagu i njegovoj okolici. U proljetnom mjesecu svibnju možete uživati u sljedećim prirodnim ljepotama:

Planinarenje Life on Mars i Via Ferrata

Blog- Hike - Life on Mars
Source: Tourist Board of Town of Novalja (Mario Jurina)

Istražite sa nama Paški “Mars” i odvažite se prijeći izazov za tijelo i um. Ovaj događaj ne očarava samo krajolikom već traži fizičku aktivnost koja ima niz pozitivnih djelovanja na nas.

Source: Tourist Board of Town of Novalja (Mario Jurina)

Kajakarenje Paškom valom

Kayak, Bike, Hike & Walk - Sea Kayaking - Pag Bay

Paška uvala oduševljava svojim prirodnim bogatstvom. Ruta će vas susresti sa karakterističnim paškim kamenjarom te prekrasnim plažama Ručica, Sušac, Veli Zaton, Kantarišće, Malin i Slana. Svo vrijeme pogled će vam mamiti planina Velebit i Paška vrata. Osim plovidbe uzduž obale i mogih drugih manjih plaža oduševit će vas i špilja Gače.

Hiking turama upoznajte skrivene dijelove Paga:

Kozje Berdo i Paški trokut

Spoj paškog kamenjara, skrovitih uvala Gornjega mora i ostataka rudnika boksita, oduševljava svojom pričom i raznolikošću krajolika, dok fenomen Paškog trokuta privlači pozornost ufologa i alternativnih istražitelja prošlosti.

Blog - Hike - Kozje Berdo

Sveti Vid, najviši vrh otoka Paga.

Kayak, Bike, Hike & Walk - Hike - Sveti Vid
Source: Dalibor Lovrić

Doživite Paška vrata pogledom s visoka!

Kayak, Bike, Hike & Walk - Hike - Pag

Vrtovi Lunjskih Maslina,

Prošetajte bajkovitim maslinikom u Lunu i saznajte priču o stoljetnim maslinama.

Kayak, Bike, Hike & Walk - Walk - Lun
Source: Tourist Board of Town of Novalja (authors Posada agency and Makol agency)

Udahnite mir Lunjskog maslinika čija prošlost seže do biblijskih vremena. Vožnja finim makadamskim stazama omogućuje potpuni užitak u ljepoti višestoljetnih maslina.

Provozite se biciklom kroz Novaljsko polje prema Staroj Novalji do plaže Jadra, te Zaglavom s koje se pruža zadivljujući pogled na Kvarnerske otoke i Podvelebitski arhipelag.

Kayak, Bike, Hike & Walk - Bike - Zaglava
Source: Tourist Board of Town of Novalja (authors Posada agency and Makol agency)

Pag svoje čari otkriva i s mora. Opustite se i osvježite u turi s jahtom u društvu obitelji ili prijatelja vožnjom do prekrasnih pješčanih uvala na kojima ćete uživati u prirodnim ljepotama i kristalnoj čistoći mora.

Boat Trips - Private Yacht Tour

U neposrednoj blizini otoka Paga nalazi se planina Velebit koja svojom veličinom i ljepotom oduzima dah. Na Sjevernom Velebitu možete uživati u prekrasnoj prirodi s veličanstvenim pogledom na Jadransko more i otoke.

Outdoor&Adventure Tour – STRIVE FOR HEIGHTS AND BEAUTY
Source: NP Northern Velebit (Pogled sa V. Zavižana na otoke)

S druge strane oduševljavaju karakteristični kanjoni urezani u južnim obroncima Velebita gdje obilje geomorfoloških pojava i oblika, raznolikost biljnog i životinjskog svijeta te netaknuta priroda pružaju jedinstven doživljaj.

National Parks - Paklenica
Source: NP Paklenica

Sve ove doživljaje rado ćemo podijeliti s vama kako bi drugačije doživili otok Pag i njegovu okolicu. Veselimo se vašim upitima.

Share via
Send this to a friend